Menig kookliefhebber of kookfanaat heeft één of zelfs meerdere laden vol met keukengadgets. Het merendeel van deze gadgets wordt echter maar zelden in de kookstrijd gebruikt. Vaak zijn we vergeten dat we de gadgets hebben of blijken ze na aankoop toch niet zo handig. De 4 keukengadgets die wij nu nu voor je hebben geselecteerd zijn wel echte aanwinsten voor je keukenla gebleken. Lees je mee?

#1 Keukenpincet

We geven het toe, de keukenpincet is niet de meest spannende keukengadget die we voor je konden uitzoeken. Echter is deze gadget wel mega handig gebleken in de keuken! De pincet is ideaal om groenten te grillen en om vlees te bakken. Ook voor het verwijderen van graatjes uit vis en het mooi opmaken van de borden is deze gadget fantastisch. De keukenpincet, ook wel kookpincet genoemd, is te koop bij de betere kookwinkel en online bij Brinkmans kookwinkel.

#2 Digitale kernthermometer

Een andere aanwinst voor je keukenla is de kernthermometer. Onze voorkeur gaat uit naar de digitale variant voor het perfect bereiden van vlees. Door een kernthermometer te gebruiken krijgt vlees altijd de gaarheid die je wilt. Zo kan een perfect stuk vlees niet meer mislukken. Overigens is de kernthermometer ook te gebruiken bij vis, taarten en zelfs bij het bakken van brood. Te koop bij diverse kookwinkels en online verkrijgbaar bij Brinkmans kookwinkel.

#3 Deegmes

Vind jij het ook altijd zo lastig om deeg in gelijke parten te snijden? Een deegmes of deegschraper is de oplossing! Dankzij deze handige gadget zijn onze eigen gebakken broodjes altijd gelijk. Met een deegschraper kun je ook goed de laatste deeg restjes van het aanrecht schrapen. Verder kan het deegmes worden gebruikt om ingrediënten bij elkaar te vegen voordat het de pan in gaat. Het deegmes is dus een handige en multifunctionele gadget. Verkrijgbaar bij haast iedere kookwinkel.

#4 Kersenontpitter

Wie graag gerechten maakt met kersen zweert bij deze gadget. Met de kersenontpitter verwijder je eenvoudig en snel pitten van kersen. Door deze keukengadget raakt de kers niet beschadigd. Ideaal wanneer je kersen gebruikt voor de garnering of de opmaak van het bord.

Wat is jouw favoriete keukengadget? Laat je favoriet achter in de comments

Written by Coffee Stories