Een foodbox aanbieder van formaat. Misschien niet de allergrootste maar wat ons betreft wel de beste maaltijdbox bezorger. Als je kijkt naar de foodboxen van HelloFresh, Smartmat en Mathijs Maaltijdbox, dan hoort Marley Spoon zeker in deze rij thuis. Bij Marley Spoon  vallen ze vooral op door de duurzame ingrediënten, de samenwerkingen met producenten die voor verantwoorde voeding staan, hun diëtisten en voedingsexperts en de zeer bijzondere recepten van Marley Spoon.

Wat is er zo speciaal aan de recepten van Marley?

Als je een of twee maaltijdboxen hebt geprobeerd, dan denk je al gauw dat je weet hoe de andere die je nog niet besteld hebt zullen zijn. Toch is niets minder waar. Het idee van makkelijk koken met voor verpakte en geproportioneerde ingrediënten, die in een mooie doos met nette instructies bij je thuis worden afgeleverd blijft inderdaad hetzelfde. Het verschil bij Marley Spoon zit hem in een aantal andere elementen.

Duurzaamheid en Kwaliteit.

Als je een van de maaltijdbox menu’s van Marley Spoon hebt geprobeerd dan zal je opgevallen zijn dat de kwaliteit van de gebruikte producten erg hoog is. Het vlees is erg mals en sappig, alle ingrediënten zijn vol van smaak en alles behalve gemanipuleerd. Dit komt omdat het bedrijf samenwerkt met producten die voor eerlijke duurzame verantwoorde voeding staan. Alleen op deze manier kun je de kwaliteit van bepaalde producten hoog houden. Dit in combinatie met versheid. Direct na de productie komt het product in de Marley Spoon maaltijdbox terecht en wordt dezelfde dag nog naar jou te verzonden.

Bijzondere recepten.

Een andere kwaliteit van de foodbox goeroe is dat ze qua recepten de dingen heel anders doen dan bij HelloFresh bijvoorbeeld. Net als bij het voorgenoemde bedrijf kun je ook zelf je recepten kiezen wanneer je ene maaltijdbox besteld. Het zal je opvallen dat er erg leuke recepten bij zitten. Zoals dat je soms desserts aantreft, broodjes, pizza’s en regelmatig verschillende bijzondere burgers. Marley Spoon heeft wat dat betreft een erg wereldse keuken. Ze houden ervan om met hun gerechten verhalen te vertellen en noemen dit het tafel verhaal. Op deze manier leer je meer over en bepaald gerecht, je leert waar het vandaan komt en heel leuk hoe een gerecht ontstaan is.

Thema’s

Marley werkt veel met thema’s. Dit is een leuke manier om nieuwe recepten te ontdekken. Zo hebben ze onlangs met Valentijnsdag nog verschillende Valentijns recepten bedacht. Waar bijvoorbeeld een chili con carne met chocolade bij zat. En veel lustopwekkende ingrediënten werden gebruikt. Op dit moment vind je recepten en menu’s die onder het Lente Special thema vallen. Zo zijn er altijd leuke thema’s die het samenstellen van je eigen weekmenu erg leuk maken.

Bestellen en bezorgen.

Marley Spoon levert inmiddels in veel landen in Europa en zelfs in Amerika. Ze bezorgen wat dat betreft in Heel Nederland en België gratis. Wat ons betreft is Marley Spoon echt de beste maaltijdbox. En we hebben ze allemaal getest de afgelopen 2 jaar. Nu wij weten wat voor ons de top maaltijdbox is. Willen we ook graag weten wat jou favoriet is?

 

Written by Coffee Stories