De bomberjack. Het is al een tijdje helemaal hip. Op de straat, festivals en scholen is de bomerjack niet meer weg te denken. De bomberjack is er eigenlijk al een hele tijd maar is nu echt helemaal hip. We gaan even bij het begin beginnen.

De geschiedenis van de bomberjack

Zoals hierboven al aangegeven is de bomberjack helemaal niet alleen van 2016. De bomberjack is er al een tijdje. En niet alleen in 2016 is deze jas populair geworden. Ook in de jaren 90 was deze jas populair. Maar toen onder een andere groep mensen. Namelijk de gabbers! De style was toen een kale kop, kisten of een paar maxies onder je broek en een stoere bomberjack. Vandaag de dag is de bomerjack vooral geliefd onder de zogenaamde hipsters.

De bomberjack voor hipsters

De afbeelding bovenaan laat een reguliere bomberjack zien. Dit zijn de jacks die veel werden gedragen door de zogenaamde gabbers. Tegenwoordig zijn de bomberjacks nog veel modieuzer geworden. Je ziet ze in verschillende vormen, maten en kleuren. Dit soort bomberjacks kun je bijvoorbeeld kopen bij Zalando of Fashion Chick.

Voor wie is de bomberjack bedoelt?

Van oudsher werd de bomerjack gebruikt door piloten. De bomberjacks waren toen ook nog vaak van leer. Tegenwoordig is de bomberjack voor iedereen. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Wij bieden helaas geen bomberjacks aan, maar hopen dat we je een beetje een indruk hebben kunnen geven van de geschiedenis van de bomberjack. Maar ook waarom de bomberjack vandaag de dag nog zo populair is en onder wie. Mocht je meer informatie willen, dan kun je ons altijd mailen! Je weet als het goed is ook waar je je jouw bomerjack kunt scoren. Je hoeft dus niet meer te zoeken, maar ga direct naar de websites van de aanbieders van de prachtige bomberjacks! Houd onze website wel in de gaten want de bomerjack is op dit moment nog populair, maar de tijd vliegt! En wij houden je graag op de hoogte van de aller laatste trends. Enjoy life and take a cup of coffee!

Written by Coffee Stories