Koffiebekers, u vindt ze overal! Op evenementen, in wachtkamers, bij de koffieautomaat op de zaak, in kiosken en ga zo maar door. De kartonnen bekers zijn razend populair. Dat is ook niet gek want er zitten nogal wat voordelen aan. Ze zijn:

  • Stevig
  • Milieuvriendelijk
  • Enkelwandig én dubbelwandig verkrijgbaar
  • Volledig te bedrukken

Aangezien kartonnen koffiebekers zó veel gebruikt worden kunt u daar ook weer gebruik van maken. Hoe dan? Laat uw bekers bedrukken in een mooie kleur, met uw logo of in uw huisstijl. Maar dat is nog niet alles. Ga nog een stap verder door uw bekers te gebruiken voor het overbrengen van een boodschap. Dit kan een reclame uiting zijn, bedoeld voor uw klanten. Maar bijvoorbeeld ook een belangrijk nieuwsbericht voor uw medewerkers. Of wat dacht u van een motiverende tekst? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Elke keer wanneer men een kop koffie of thee drinkt wordt dit onder de aandacht gebracht. Een goede reminder! Wanneer men een “coffee-to-go” meeneemt in de beker gaat uw boodschap dus ook mee. Die kans wilt u toch niet missen?

Hoe gaat het bedrukken van koffiebekers in zijn werk?

Tegenwoordig kunt u wegwerpbekers eenvoudig online bestellen. Zoek eerst het basismodel van uw keuze uit. Vraag vervolgens een offerte aan voor het aantal bekers dat u nodig heeft. Stuur bij de offerte aanvraag meteen een digitaal bestand van de gewenste opdruk mee. Zo kan men namelijk een offerte op maat maken en komt u later niet voor verrassingen te staan. In de meeste gevallen ontvangt u een gratis digitale proefdruk voordat het productieproces start. Pas na uw goedkeuring gaat het drukken daadwerkelijk beginnen. Zo kan de kwaliteit gegarandeerd worden.

Tip: kijk op de website waar u uw bekers bestelt altijd naar de verwachte levertijden, u weet dan waar u aan toe bent. Zeker als u de bestelling al op korte termijn nodig heeft is dit wel zo handig!

Written by Coffee Stories