Stacaravan en Chalet verhuur in Zeeland

In het zonnige Zeeland op Schouwen-Duiveland vindt u camping ‘De Witte Molen’ een rustige kleine familiecamping, voorzien van alle gemakken, gelegen aan de rand van het dorp Scharendijke, op heel korte afstand van zee, meer en strand.

Camping de Witte Molen ligt 1,5 kilometer van Nederlands bekendste surfparadijs, de Brouwersdam.

Aan de westzijde van de dam ligt de Noordzee met een schitterend en schoon 27 km lang zandstrand.

Aan de oostzijde ligt het Grevelingenmeer de ideale plek voor watersportliefhebbers.

De Brouwersdam is ‘the place to be’ als het om zeil-, surf- en kitesporten gaat. Met de auto of camper staat u tot bijna op het strand om daar op de Noordzeegolven heerlijk te surfen.

Ook de unieke duinpartijen alwaar u van de vergezichten over land en zee kunt genieten, staan garant voor een “echte” vakantie. Hierbij kunt u de vakantie compleet maken met een bezoek aan Neeltje Jans, dat onderdeel is van de Deltawerken.

Duiken in Zeeland de  Camping is gelegen binnen een paar minuten van het grevelingenmeer daarom de ideale ligging om alle duiken in de directe omgeving te maken.

Een weekend weg met de duikclub gaat dus prima samen met De Witte Molen: overnachten in een van onze accommodaties en verschillende duikstekken in de omgeving!

Op vrijdag 8 juli 2011 is het betonnen wrak “Le Serpent” in het Grevelingenmeer nabij duikplaats het kabbelaarsrif afgezonken.

Wilt u een Stacaravan of Chalet huren op Schouwen-Duiveland op korte afstand van de Brouwersdam 1,5 km of Renesse 4 km huur dan in compleet ingerichte luxe 4 persoons stacaravans of Chalet, met o.a 2 slaapkamers een compleet ingerichte keuken, kleurentelevisie, douche en toilet.

En iedere huurcaravan heeft een eigen tuintje met tuinmeubelen.

Tegenover de ingang van Camping de Witte Molen aan de Elkerzeeseweg staat een fraaie kleine ronde stenen grondzeiler uit 1868 molen de Lelie. Camping de Witte Molen heeft de naam De Witte Molen te danken aan de witte kleur van de Molen de Lelie omdat die namelijk net buiten de camping staat en vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op de witte Molen de Lelie.

Written by Coffee Stories