Tegenwoordig zijn massages niet alleen meer te verkrijgen in luxueuze spa’s en chique gezondheidsclubs. Vandaag de dag wordt massagetherapie aangeboden in bedrijven, klinieken, ziekenhuizen en zelfs op luchthavens. Wanneer je nooit eerder een massage hebt uitgeprobeerd, is het mogelijk interessant voor je om erachter te komen wat de gezondheidsvoordelen zijn en wat je kunt verwachten bij een massagetherapie sessie.

De voordelen van massage

Massage wordt over het algemeen beschouwd als een onderdeel van de aanvullende en alternatieve gezondheidszorg. Steeds vaker wordt het aangeboden bij de reguliere behandeling van een breed scala aan medische aandoeningen en situaties. Onderzoeken over de gezondheidsvoordelen van massage tonen aan dat het een effectieve behandeling is voor het verlagen van stress, pijn en verhoogde spierspanning. Alhoewel er meer onderzoek vereist is om de gezondheidsvoordelen van massage te bevestigen, laten sommige studies zien dat massage mogelijk ook helpt bij angst, spijsverteringsproblemen, fibromyalgie, hoofdpijnen, slaapstoornissen en sportblessures.

Lost van alle gezondheidsvoordelen en gunstige werkingen op bepaalde aandoeningen of ziekten, zijn er ook gewoon mensen die van massages genieten omdat het gevoelens produceert van verzorging, comfort en verbintenis.

De BH Fitness M1200C SCALA

Op Fitnessvinden.nl begrijpen we dat het belangrijk is om na fysieke inspanning minstens zoveel tijd te besteden aan het tot rust komen en compleet ontspannen van je lichaam. Daarom bieden we op onze webshop twee van de meest luxe en technologisch innovatieve massagestoelen aan, namelijk de M1200C SCALA en de BM900 MILAN van het merk BH Fitness. De M1200C SCALA massagestoel is voorzien van een totaal nieuw massagesysteem die wel meer dan 40 perfect gesynchroniseerde airbags gebruikt. Ongekende luxe en genot! Jouw lichaam zal worden gemasseerd, spier voor spier, en van hoofd tot teen. Wanneer je deze massagestoel in huis haalt is het net alsof je je eigen persoonlijke professionele masseur in dienst hebt! Deze BH Fitness luxe massagestoel beschikt over verschillende massage programma’s, waaronder: kneedmassage, klopmassage, wavelet massage (een combinatie van kneed- en klopmassage), pummeling massage, shiatsu massage (drukpunten massage) en muzikale therapie. De laatste massage soort houdt in een combinatie van de verschillende typen massages, waarbij je tegelijkertijd naar jouw favoriete muziek kunt luisteren.

 

De BH Fitness BM900 MILAN

Tenslotte hebben we ook nog de BM900 MILAN. Ook met deze massagestoel breng je de allernieuwste technologie op het gebied van massages in huis, waarbij je elk deel van jouw lichaam kunt verwennen. Met de massages via de BM900 MILAN kom je in een algehele staat van welzijn en serene rust terecht, waardoor je tijdens de massage al je zorgen volledig achter je kunt laten. Laat je meeslepen in een weldaad van ontspanning met deze twee meest luxe massagestoelen die je kunt bestellen op Fitnessvinden.nl!

 

Written by Coffee Stories