De laatste jaren is duurzaamheid steeds populairder geworden en dat wordt alleen nog maar meer. Duurzaamheid zie je niet alleen steeds vaker terug in kleding, de nieuwste trend zijn namelijk houten horloges. Horloges van staal of leer zijn echt verleden tijd, hout is helemaal hot and happening. Met een houten horloge ben je echt duurzaam bezig. Tevens zijn de horloges een ware lust voor het oog. Dat komt onder meer door het gebruik van unieke houtsoorten wat de horloges bijzonder en puur maakt.

Kwaliteit staat voorop in hout
De houten horloges zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout. Juist door de puurheid van hout heeft elk horloge een unieke, chique uitstraling waar geen enkel ander horloge aan kan tippen. Het uurwerk in de horloges is van het merk SEIKO met de beste kwaliteit. De horloges kunnen prima tegen waterspatten dus je kunt er heel de hele dag door mee pronken. Dankzij de schakelband maakt het niet uit hoe dik je polsen zijn, je kun hem namelijk makkelijk afstellen zodat het horloge precies om je pols past. Heb je dunne polsen, dan kun je er zelfs schakels uithalen. Door de lichtgevende wijzers kun je zelf in het donkeren zien hoe laat het is.

Prachtige en unieke modellen horloges
De houten horloges kenmerken zich door hun puurheid en eenvoud. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar waarbij gebruik is gemaakt van verschillende soorten hout. Houdt je van een stoer maar chique horloge dan is het model Bilboa iets voor jou. Dit horloge is gemaakt van chique ebbenhout met een prachtig vormgegeven wijzerplaat. Het bandje is gemaakt van houtschakels. Het model Tolde is iets fijner dan Bilboa. Dit prachtwerk is gemaakt van 100 procent natuurlijk esdoornhout. Het horloge is stijlvol en strak afgewerkt en bevat een bandje van echt leer. Wil je liever een horloge met een simplistische natuurlijke uitstraling dan is het Vigo model echt passend voor jou. Dit horloge is gemaakt van bamboe en heeft een neutraal klokje met een speels accent.

Written by Coffee Stories