Stoer, elegant, modieus, stijlvol … Voor de man die op zoek is naar een heren laptoptas of heren aktetas – of zelfs een combinatie van de twee – is de keuze inmiddels vrijwel onuitputtelijk. De tijden dat er slechts gekozen kon worden uit bruin of zwart, rechttoe rechtaan, streng of iets minder streng, liggen gelukkig ver achter ons, want ook de (zaken)man wil tegenwoordig meer te kiezen hebben.

 

De tas is niet langer alleen voor vrouwen een modeaccessoires; ook mannen maken inmiddels een (mode)statement met een tas en waarom ook niet? Dat iets praktisch moet zijn, wil niet zeggen dat het niet ook mooi mag zijn! Een laptoptas heren – waarbij een goede bescherming natuurlijk altijd voorop staat – kan variëren van enkele tientjes voor een eenvoudig kunststof model, tot honderden of – voor designertassen – zelfs duizenden euro’s. Je hebt dan een (kunst)leren, of ander materiaal, laptoptas heren die echt bij je past. Daarbij kan het, afhankelijk van je eigen stijl, of je werk om een stoere antiek leren tas gaan, een vintage model – voor de hipsters onder de zakenmannen misschien – maar ook om een stijlvol klassiek model. En alles daartussenin.

 

Ook de aktetas heren, ooit het toonbeeld van saaiheid – zo mogen we dat toch wel stellen? – heeft inmiddels een ware revolutie doorgemaakt. Wie afbeeldingen ‘heren aktetas’ googelt, komt nog altijd het ‘strenge’ model tegen dat je in eerste instantie verwacht bij het woord, maar ook hele wellicht onverwachte modellen, zoals het ouderwetse ‘boekentas’ model, als hippe messenger bag, over de schouder, in de hand, sportieve, serieuze, voor veel papieren, weinig papieren, extra bergruimte – bijvoorbeeld voor een laptop – en van diepzwart tot helblauw.

 

En voor wie niet met twee tassen wil lopen sjouwen – want waarom zou je! – zijn er tegenwoordig prima combinaties verkrijgbaar; heren laptoptas en heren aktetas in een. En nog mooi ook!

 

 

Written by Coffee Stories