In één van de vorige blogs brachten we je al op de hoogte van de catwalktrends voor het aankomende seizoen. Maar hoe pas je die trends nou toe op je eigen garderobe en in het bijzonder bij het dragen van een overhemd.

Lagen

Tijdens de catwalkshows kwamen er veel outifts voorbij met lange jassen, truien, vesten en overhemden. Die werden veelal gecombineerd met meerdere kledingstukken. Het gebruik van lagen is dus erg populair. Deze trend is supermakkelijk toe te passen op jouw overhemd. Met een langer overhemd kun je goed combineren.

Tip: Tommy Hilfiger goedkoop bij Hemdvoorhem

Voor een meer fashionable look draag je een lang overhemd met een korte (normale lengte) trui, zodat het overhemd er een flink stuk onderuit steekt. Verschillende kleuren laten het effect extra opvallen. Wil je meer op safe spelen, dan kies je voor een lange trui of een vest die nét boven je overhemd uitsteekt. Door dezelfde kleuren lagen te gebruiken, maak je de look minder opvallend, maar ben je wel helemaal gekleed volgens de alles-in-één-kleur-trend. Draag onder je overhemd, lang of kort, een coltrui, een echte klassieker, maar een echte trend deze herfst.

Donkere kleuren

Dat die lange overhemden en lagen misschien niet geschikt zijn voor een werkoutfit mag duidelijk zijn. Wil je toch fashionable voor de dag komen op kantoor? Dan kies je deze herfst en winter voor de alles-in-één-kleur-trend. Dat betekent dit keer geen wit of lichtblauw overhemd onder je zwarte of donkerblauwe pak, maar … juist, een zwart of donkerblauw overhemd.

Uitgelicht: Calvin Klein underwear bij Hemdvoorhem

Donkere kleuren zijn de trend, waarbij je je hele outfit, van schoenen, pantalon en riem tot overhemd, stropdas en colbert, in dezelfde kleur draagt. Dus of je nu een zwart, bruin, blauw of donkerrood pak draagt, het overhemd matcht bij je pak! Zo simpel is het deze herfst.

Written by Coffee Stories