Wanneer je een eigen onderneming in de horeca hebt is koffie misschien wel één van de meest essentiële producten die je moet hebben. Wanneer de koffie niet goed is, kunnen gasten wellicht volledig afknappen op jouw onderneming. Koffie voor de horeca bestellen is een secuur proces wat je als horecaonderneming zeker serieus moet nemen.

Overwogen beslissing

Zoals in de intro al werd aangegeven kan koffie een horecaonderneming maken of breken. De koffie zegt vaak veel over de kwaliteit van de onderneming. Koffie voor de horeca bestellen moet dus een weloverwogen beslissing worden. Vraag samples aan bij verschillende groothandels en vraag offertes aan om de juiste prijskwaliteitverhouding te hebben. Koffie kent duizenden verschillende varianten, dus het is een lang proces om de juiste koffie voor de onderneming te vinden. Koffie voor de horeca bestellen neemt dus zeker wat tijd in beslag wanneer je nog niet weet wat je wilt bestellen.

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je koffie voor de horeca gaat bestellen zijn er een tal van mogelijkheden. Ten eerste moet je goed bedenken welke varianten van koffie je wilt aanbieden aan je gasten. Enkel de caffee americano, of wil je uitbreiden met cappuccino en espresso? Tegenwoordig zijn er duizenden verschillende smaken die je kan kiezen wanneer je koffie voor de horeca gaat bestellen.

Onderhoud aan het koffiezetapparaat

Naast het koffie voor de horeca bestellen,  worden er soms nevenactiviteiten geleverd door de groothandel. Het onderhoud aan het koffiezetapparaat is namelijk ook van extreem groot belang voor de smaak van de koffie. Een goed onderhouden koffiezetapparaat levert een betere smaak af dan een apparaat wat niet goed wordt onderhouden. Sommige partijen maken naast het leveren van de koffie, ook het koffiezetapparaat schoon. In dit geval wordt er naast en leveren van een product nog een service verleend.

 

Written by Coffee Stories