Vandaag wijden we een artikel over de leukste websites over lifestyle. Wat je je hier moet voorstellen? Dit kan inderdaad erg breed zijn en daarom hebben we hieronder verschillende onderdelen uitgelicht.

Koffie:

Koffie is tegenwoordig helemaal hip! Je kon er de laatste tijd niet meer om heen, we hebben het natuurlijk over de barista’s. Dit is iemand die gespecialiseerd is in het maken van een espresso of een cappuccino. Maar natuurlijk zijn er meer dan deze twee soorten koffie. We hebben de ouderwetse zwarte bak, maar ook een koffie verkeerd is nog steeds erg hip! Lees hier wat een koffie verkeerd precies is: Wat is koffie verkeerd?

Trouwen:

Trouwen kan natuurlijk niet ontbreken in de rijtje! Trouwen kun je zo mooi maken als je zelf wilt, maar een oud gezegde zegt het al: in het huwelijksbootje stappen. Dit zie je echter niet heel vaak in de praktijk. Maar wij vonden op het web een site die deze droom werkelijkheid kan laten worden! Want trouwen op het water, wie wil dat nu niet!

Festivals: 

Als er iets hip is tegenwoordig, zijn het wel festivals. We zetten een aantal festivals voor je op een rij die wij zelf erg graag bezoeken:

  1. Lowlands
  2. Pinkpop
  3. Awakenings festival
  4. Best Kept Secret Festival
  5. Rock werchter

De Fixie: 

Je zag hem al even op de voorkant van onze website, namelijk de Fixie. Dit is een fiets voor echte hipsters. Het is een oude baanfiets die helemaal gestript is. Deze fiets komt overgewaaid uit Amerika waar veel postbezorgers op zo’n fiets rijden. In Nederland rijden voornamelijk de hipsters op zo’n fiets. Je ziet hem tegenwoordig echter een stuk minder vaak.

Written by Coffee Stories