Om je werk goed te kunnen uitvoeren, heb je goede kantoorartikelen nodig. Het merendeel van de werkzaamheden vindt online plaats, maar toch kunnen wij niet zonder de ouderwetse artikelen. Even meeten? Dan is een pen en schrijfblok toch wel handig om alle ideeën op te schrijven of iets uit te werken. Behalve dit, zijn er nog een aantal artikelen welke onmisbaar zijn op werk.

1. Een goede koffiezetapparaat

De koffiezetapparaat is waarschijnlijk een van de belangrijkste kantoorartikelen op werk. En dan hebben we het niet over de ouderwetse variant. We hebben het over modern apparaat waar je keuze hebt uit vele verschillende lekkere koffiespecialiteiten. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor je klanten. Wie begint zijn dag niet met een lekker bakkie pleur?

2. Basis kantoorartikelen

Ook al hebben we een laptop of computer, geen enkel bedrijf kan zonder een aantal basis kantoorartikelen. Denk hierbij aan pennen, paperclips, schrijfblokken, plaknotities, enveloppen en plakband. Maar ook accessoires zoals inktcartridges, sleutelkastjes en perforators horen hierbij. Zonder deze artikelen kan het werk minder goed worden uitgevoerd.

3. Veiligheid

Veiligheid is een van de belangrijkste onderdelen op werk. Als medewerker moet je namelijk wel veilig kunnen werken. Zorg daarom dat je voldoende aandacht besteedt om de veiligheid van je medewerkers te kunnen waarborgen. AED, brandblussers, rookmelders, een EHBO-kit zijn daarom onmisbaar voor je kantoor. Let op dat je als bedrijf hier regelmatig op wordt gecontroleerd. Zorg dat je de regelgeving hierover kent en voorkom hoge boetes!

4. Ergonomische kantoormeubelen

Veel kantoren beschikken nog niet over ergonomische kantoormeubelen. Hierdoor kunnen je medewerkers veel last krijgen van lichamelijke problemen. Nekpijn, pijn in de onderrug of schouderpijn behoren tot de meest voorkomende klachten. Je personeel kan dus niet optimaal functioneren met deze klachten. Ergonomische kantoormeubelen zijn gedesigned om je werkdagen gezonder te maken.

Gezondheid, veiligheid en plezier dragen bij aan een prettige werkomgeving. Om het kantoor zo gezellig mogelijk te maken, kan je het beste met zijn allen overleggen welke kantoorartikelen er ontbreken. Zo weet je dat niets ontbreekt en verhoog je de productiviteit van je medewerkers.

Written by Coffee Stories