De technologie ontwikkelt zich mega snel en de consument wordt van alle gemakken voorzien. Dit begint al op jonge leeftijd bij de allerkleinste kleintjes. Zij weten soms al beter hoe een computer, tablet of televisie werkt dan opa & oma. Op jonge leeftijd leren mensen het snelst, dus het is niet gek dat zij al snel doorhebben hoe een tablet werkt. Kindvriendelijke tablets zijn daarom ook een gat in de markt. Een gat waar Kurio graag in springt.

Producten

Kurio kent verschillende producten waarmee kinderen zoet kunnen zijn en tevens kunnen leren. Zij hebben een tablet waarop verschillende apps gekocht kunnen worden in een appstore. De ouders hebben invloed op welke apps gedownload kunnen worden. Dit is mogelijk door in de Kurio store aan te vinken wat zij geschikt vinden voor hun kinderen. De kinderen krijgen dit als mogelijkheid te zien en kunnen beslissen wat zij graag willen downloaden en willen gebruiken. Naast het handige tablet van Kurio hebben zij ook een smartwatch. Naast de core functie van horloge kan hier ook foto’s en video’s mee worden gemaakt en spelletjes worden gespeeld. Een absolute gadget voor de kleinste.

Accessoires

Naast de producten van Kurio zijn er ook vele accessoires voor bij het tablet en of smartwatch. Zo is er een beschermtas voor het tablet. Een ongeluk zit in een klein hoekje, waardoor het tablet soms de dupe kan zijn van een ongelukje. De beschermtas biedt daarom uitkomst, het beschermd tegen eventueel valgevaar en daarnaast is het ook makkelijk te vervoeren.

Wanneer je als ouders niet constant geconfronteerd wil worden met alle geluiden die in spellen en leerapps zitten, heeft Kurio een koptelefoon ontwikkeld. Deze koptelefoon is kindvriendelijk en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het past uitstekend op het tablet en is daarmee een zeer interessant accessoire.

Written by Coffee Stories