Heb jij al een keer ongediertebestrijding ingeschakeld? Het warme weer is in aantocht en dit betekent meer kans op ongedierte. De afgelopen jaren is de vraag naar ongediertebestrijders flink toegenomen.

Steeds meer vraag naar ongediertebestrijding

De ongediertebestrijding heeft het steeds drukker. Belangrijke redenen hiervoor zijn de toegenomen populatie, de klimaatverandering, de groeiende economie, het bouwen van woningen en wijzigingen in wetgevingen. De toenemende populatie draagt bij aan de hoeveelheid ongedierte. Doordat er steeds woningen worden gebouwd, hebben ongedierte meer plekken om te verblijven. De groeiende populatie zorgt er tevens voor dat er steeds meer voedsel in omloop is. Ook hier profiteren de ongewenste beestjes veel van. Ongedierte kan leiden tot veel gezondheidsrisico’s en kunnen veel schade veroorzaken aan woningen.

Daarnaast speelt de klimaatverandering ook een belangrijk rol in de toename van ongedierte. De zachte winters en warme zomers zijn ideaal voor de kleine beestjes. De overlevingskansen van muggen, wespen en andere insecten zijn flink toegenomen. Tot slot, speelt de wetgeving ook mee. Chemicaliën mogen steeds minder worden ingezet om milieuvervuiling tegen te gaan.

Voordelen ongediertebestrijding

Wanneer je last hebt van ongedierte, is het van belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Voorkom grote plagen die schade en gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken.  Hieronder hebben we alle voordelen van ongediertebestrijding op een rij gezet:

  • Snel een ongediertevrij pand. Ongediertebestrijders weten hoe je snel en effectief afkomt van de ongewenste beestjes.
  • Voorkom dure herstelwerkzaamheden. Het inschakelen van ongediertebestrijders kost geld, maar hiermee voorkom je dure herstelwerkzaamheden. Denk hierbij aan een houtworm die de constructie van je pand heeft aangetast.
  • Ongediertebestrijders weten als geen ander hoe je snel van ongedierte af kunt komen en kan voorkomen.
  • Voorkom het gebruik van giftige stoffen. De bestrijdingsmiddelen zijn erg giftig. Ongediertepreventie is dus beter voor het milieu en je eigen veiligheid.

Ongedierte brengt de nodige risico’s met zich mee. Indien je last hebt van ongedierte, denkt de ongediertebestrijding graag met je mee.

Written by Coffee Stories