Als bedrijf wil je aan je klanten of andere stakeholders laten zien dat je over een goed verzorgd bedrijventerrein beschikt. Het bedrijventerrein is vaak het eerste wat men ziet, waardoor het automatisch het visitekaartje van je bedrijf is geworden. Daarom geven we je in dit artikel wat tips!

De eerste indruk is blijvend

Wanneer je als potentiële klant op bezoek komt en je loopt door een onverzorgde tuin vol met onkruid krijg je geen positieve indruk. Als bedrijf moet je dit niet willen. Daarom is het verstandig om een bedrijf in te schakelen die gespecialiseerd is in tuinonderhoud voor bedrijven. Door duidelijke afspraken te maken kan er periodiek wat aan de tuin worden gedaan. Hierdoor ben je verzekerd van een goede eerste indruk naar (potentiële) klanten toe. 

Duidelijke afspraken maken

Bevindt jouw bedrijf zich op een bedrijventerrein? Dan zijn er wellicht hoveniers of schoonmaakbedrijven in de buurt die ook de bedrijfstuin van de buren verzorgen. Juist omdat ze al zo dichtbij zijn kunnen ze het combineren waardoor het voor zowel jouzelf als de buren interessanter kan worden. Het maken van duidelijke afspraken vooraf is daarom belangrijk. Hoe vaak wordt er per jaar onderhoud verzorgt en wanneer? Misschien nog wel het belangrijkste: wat staat hier precies tegenover? 

Meer dan tuinonderhoud? 

Sommige organisaties zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van bedrijven. Hierdoor kunnen zij dus ook direct meer dan alleen tuinonderhoud doen. Denk hierbij dus ook aan het schoonmaken van kantoren, maar ook gevelreiniging en het wassen van de ramen op het kantoor. Is dat precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je het beste kiezen voor een dergelijk schoonmaakbedrijf. Op basis van de afgenomen diensten kan er vaak een mooi onderhoudscontract worden afgenomen.

Written by Coffee Stories