De wintertrends van dit jaar zijn zeker iets om naar uit te kijken. Als jij op de hoogte wilt zijn van de nieuwste trends, is het aan te raden om je te verdiepen in de nieuwste wintertrends van dit jaar. Ontdek samen met ons de nieuwste wintertrends voor vrouwen.

Trends
De trends van deze winter zijn opvallend draagbaar. Dit komt waarschijnlijk door de streetstyle die steeds meer invloed begint te pakken. Je ziet dat tegenwoordig steeds meer modeontwerpers worden geïnspireerd door streetstyle. Een groot voordeel hiervan is dat het publiek voor de trends zich beter in de kleding kan herkennen. In de wintertrends kom je dit ook zeker tegen. De trends van dit jaar stralen individualiteit en draagbaarheid uit. Je kunt enkele rode lijnen vinden, maar daarnaast mag je ook zeker je eigen gang gaan.

Winterjas
De winterjas is in elke modecollectie natuurlijk het belangrijkste item. Hier zul je gedurende de winter namelijk veel gebruik van maken. De dames winterjas kom je deze winter in verschillende lengtes en modellen tegen. Van manteljas tot parka, dit jaar mag het allemaal. Denk bijvoorbeeld aan prachtige winterjassen die unieke Italiaanse stijlelementen bevatten. Deze Italiaanse winterjassen zijn daarnaast ook nog eens vaak gemaakt van materialen van een zeer hoge kwaliteit. Met deze jassen weet je zeker dat je modieus voor de dag komt, Italiaanse modeontwerpers staan namelijk erg bekend om hun goede smaak.

Kleuren
De kleuren voor deze winter zijn opvallend. Normaal gesproken zien we vooral veel donkere kleuren langskomen in de winter, maar dit jaar kun je ook goed veel kleur dragen. Denk aan de kleuren poederroze, groen en geel. Daarnaast kunnen de kleuren zwart, grijs en roodtinten ook deze winter prima gedragen worden. Als je een outfit bij elkaar kiest, is de trend dit jaar om dezelfde kleur te nemen in verschillende tinten. Dit jaar kun je veel zilverkleurige items dragen, deze zie je namelijk overal terugkomen op de catwalk.

Written by Coffee Stories