Pokemon Go

Je hebt het vast wel gehoord.. De nieuwe hype Pokemon Go. Iedereen heeft het erover en iedereen speelt het. Er is inmiddels zelfs al een lijk gevonden door het spelletje. Maar wat is het nu precies? In dit artikel vertellen we je alles over de nieuwe hype Pokemon Go. Wat is het? Waarom is het zo succesvol? Wie is de doelgroep?

Wat is Pokemon GO?

Pokemon Go is een game app waarmee je in real life pokemons kunt vangen? In real life.. hoe dan? Je installeert de game app op je telefoon en vervolgens kun je op pad gaan met je telefoon. De app geeft aan of er pokemons bij jou in de buurt zijn en de pokemons verschijnen vervolgens op je scherm. Maar met je scherm film je als het ware de ruimte waar je bent. En op dat scherm verschijnen de pokemons. Het lijkt dus net alsof ze bij jou in de buurt zijn. Rij je bijvoorbeeld op de snelweg en zet je je app aan. Dan kan het zo zijn dat je overal Pokemons over de weg ziet rennen. Hoe vet is dat?! Maar voor wie is het eigenlijk zo vet? Wie is de doelgroep en wie wordt helemaal wild van deze nieuwe Pokemon Go hype?

Voor wie is Pokemon Go bedoel?

Als je in de jaren 90 geboren bent dan ben je vast en zeker bekend met de televisie serie Pokemon. Het is dan ook deze generatie die helemaal wild wordt. Wij hebben jonge mannen gezien van begin 20 die compleet weer in kinderen veranderen na het zien van de Pokemon Go app. Fascinerend gewoon! Deze game is dus niet bedoelt voor kinderen ook al zou je dat misschien denken. De nieuwe generatie is namelijk helemaal niet bekend met Pokemon. Natuurlijk kunnen ook kinderen Pokemon Go spelen als ze dat leuk vinden. Het is namelijk niet zo dat er grof taalgebruik in voorkomt of andere elementen waar kinderen niet aan blootgesteld mogen worden.

Hoe pokemon Go downloaden

Pokemon Go is op dit moment nog lang niet voor alle landen te verkrijgen. Ook niet voor Nederland helaas.. Maar er is een trucje hoe je toch Pokemon Go kunt downloaden. Namelijk via de volgende link. Klik hier om het spel te downloaden.

Written by Coffee Stories