Door alle online én offline media raken we steeds meer bekend met de vele woonstijlen die er bestaan. Nooit eerder was er sprake van een duidelijk te benoemen stijl in huis. Vandaag de dag is dat vaak het eerste waar je over na denkt: welke stijl wil ik laten terugkomen?

Trends

Of het nu gaat om fashion, lifestyle of wonen: met trends zullen we altijd te maken hebben. Zo zie je ook in de woonstijlen regelmatig (terugkerende) trends voorbij komen. Wat dacht je van de populaire industriële woonstijl? Of het retro wat een tijd weer helemaal hip is geweest. Wat we vandaag de dag ook veel zien, is vintage. Ideaal! Want als jij nu je meubels en woonaccessoires bij de kringloop weet te scoren, doe je nog mee aan een trend ook!

Gietvloeren

Een gietvloer in huis is één van die trends die we steeds meer terug zien. Waar het een paar jaar geleden vooral nog wat voor industriële panden, zagen we het later in steeds meer huishoudens terug. Een gietvloer heeft een vrij chique imago, maar ook gemiddelde huishoudens hebben zich laten strikken. Een heuse trend dus, maar eigenlijk ook hartstikke tijdloos. Daarnaast kun je alle stijlen toepassen met een dergelijke vloer als basis.

De perfecte basis

Een gietvloer is namelijk uit te kiezen in iedere mogelijke kleur of tint die jij wil. Net als verf, kan de substantie van de vloer ook worden gemengd met die kleur die jij graag terug ziet in huis. En omdat de vloer erg strak en naadloos is, is het een super goede basis. Iedere woonstijl, meubels of vloerkleed past hierop. Door verschillende eigenschappen komt de vloer dan ook door het hele huis van plas. Want wist je dat het ook nog eens perfect gaat met vloerverwarming, het van zichzelf ook al zacht en warm aanvoelt en het brandwerend én vocht bestendig is? Ideaal dus voor een huis waar in geleefd wordt.

En mocht je nog eens wat vaker mee willen doen aan woontrends, heb je in ieder geval al een strakke basis waar je alle kanten mee op kunt!

Written by Coffee Stories