Natuurlijk wil jij op kantoor verschijnen met een outfit volgens de laatste trends. Hoe zit het met zakelijke schoenen en moeten we per se een stropdas om? Wij vertellen je meer over de zakelijke modetrends van 2018.

Modieuze en elegante schoenen
Als je op zoek bent naar modieuze en elegante schoenen, dan zal de echte schoenkenner je adviseren om te kiezen voor Giorgio schoenen. Deze schoenen stralen professionaliteit uit en bestaan al vanaf 1958. Deze schoenen zijn van hoge kwaliteit en zijn hierdoor erg gewild. Omdat deze schoenen met de hand worden gemaakt, kun je rekenen op vakwerk en hoogwaardige leerkwaliteit. Als je kiest voor deze schoenen, dan kun je er op vertrouwen dat je hiermee goed voor de dag zult komen. Deze schoenen zullen je outfit namelijk helemaal af maken.

Stropdas om of niet?
Ook dit jaar waren veel mannen weer benieuwd wat de trends zouden brengen voor de bekende stropdas. De trends voor dit jaar geven aan dat de stropdas macht uitstraalt. Als je dus professionaliteit wilt uitstralen, dan maak jij je outfit helemaal af met een stropdas. Je mag zeker experimenteren met motiefjes en kleurtjes, hierdoor kun jij je outfit persoonlijker maken.

Pak steeds informeler
Je ziet dat de pak steeds informeler in beeld komt. Strak in pak hoeft niet meer letterlijk opgevat te worden. Je ziet dat een pak steeds vaker gedragen wordt met minder schoudervulling waardoor de lijnen al wat minder strak zijn. Daarnaast zien we op de catwalk dat de pak zelfs gedragen wordt met sandalen. Dit laat zien dat je een pak zeker draagbaarder mag maken voor jezelf.

Meer duurzame merken
Je ziet dat duurzame merken steeds populairder worden. Consumenten hechten steeds meer waarde aan hoe en waar bepaalde producten zijn gemaakt. Er zijn al veel merken die hebben aangegeven vanaf 2018 geen bont meer zouden gebruiken in hun collecties.

Written by Coffee Stories